Вистинското место за
прогресивни одлуки!

Дознај повеќе!

02 308 50 05

impulsi@impulsi.com.mk

Интернационална обука за добросостојба и баланс на работно место ќе се реализира онлајн на 13, 15, 20 и 22 јули од 14-16 часот. Емоциите пост пандемично се движат во до сега незабележани порасти и падови, поради што одржувањето на добросотојбата на работно место е поважо од било кога и било што до сега. Ќе биде опфатена добросотојба со физички и еколошки стратегии, мисловни стратегии и социјални стратегии. За пријавување кликнете на контакт. Сертификациски тренинг за меѓународно признаена DISK Flow методологија за Србија и Македонија ќе се одржи во ноември. Планирајте го вашето место со специјални попусти за рана пријава.

Кои сме ние?

САМЕРИМПЕКС ИМПУЛСИ е основана 1992 година.
Специјализирана е за обезбедување интегрирани решенија за
човековиот капитал во фирмите, како и за поддршка на нивниот
организациски развој.

Дознај повеќе за нас

Кои услуги ги нудиме?

САМЕРИМПЕКС ИМПУЛСИ нуди широк дијапазон на услуги во
зависност од потребите на вашата компанија.

Погледни ги услугите
Погледни ги сертификационите програми

Запознајте го тимот

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Членови на тимот
Рекоа за нас

Полиња на експертиза

Организациски
менаџмент

Талент менаџмент
и развој на таленти

Здобивање таленти
и нивно планирање

Политики и процедури
за човечки ресурси

Комуникацијата и
човечката врска
се клучот за личниот и
кариерниот успех.

Пол Џ.Мејер.