Референци

02 308 50 05

impulsi@impulsi.com.mk

Спортлаиф Трејд ДОО

„Високо професионално ниво што

за нас како клиент беше од

исклучителна важност “

ЕВН

„ SDI Metodology е фантастична

алатка зa унапредување и развој на

професионални вештини “

Фешн Груп

„ Благодарни сме, и најсрдечно

ги препорачуваме услугите на

Самеримпекс Импулси за сите

компании “