ТИЕ ШТО НИ ВЕРУВААТ,
НАПРЕДУВААТ!

Зголемете ја продуктивноста, вклучете

ги вработените, оптимизирајте ги процесите,

постигнете резултати.

200+ Задоволни фирми

Зголемете ја продуктивноста, вклучете ги вработените, оптимизирајте ги процесите, постигнете резултати.

7000+ Обучени лица

Зголемете ја продуктивноста, вклучете ги вработените, оптимизирајте ги процесите, постигнете резултати.

30+ Години искуство

Зголемете ја продуктивноста, вклучете ги вработените, оптимизирајте ги процесите, постигнете резултати.

Дознајте кои се потенцијални области за подобрување на вашиот бизнис и направете промена

Зголемете ја продуктивноста, вклучете

ги вработените, оптимизирајте ги процесите,

постигнете резултати.

Заедно кон вашиот раст и развој

започни веднаш и закажи бесплатен 30мин разговор

Tell website visitors who you are and why they should choose your business.

САМЕРИМПЕКС ИМПУЛСИ е основана 1992 година. Специјализирана е за обезбедување интегрирани решенија за човековиот капитал во фирмите, како и за поддршка на нивниот
организациски развој.

Нашиот Тим

“ Комуникацијата и човечката врска се клучот за личниот и кариерниот успех. ”

Пол Џ. Мејер

Рекоа за Нас

"Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo."
Jason Martin
Designer
"Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo."
Jason Martin
Designer
"Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo."
Jason Martin
Designer

Полиња на Експертиза

Talent Management & Development

Talent Acquisition & Planning

HR Policies & Procedures

Marketing

QUESTIONS?

Whether you’re curious about features, a free trial, or even press, we’re here to answer any questions.