Овластен сметководител / консултант

Даваме професионални услуги од областа на управувањето со финансии, даноци и сметководство. 

Обезбедуваме технолошко напредни, наворешни (outsourced) бизнис решенија кои вклучуваат: стручни финансиски, даночни, сметководствени и консултантски услуги за мали, средни и големи претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија.

Позицијата Овластен сметководител / консултант опфаќа:

Сметководствено работење (Спроведување на сите сметководствени финансиски книжења)

Финансово работење

Материјално работење 

Консултативна поддршка на клиенти 

Административно - сметководствени активности

Изготвување на плати и даноци

Подготовка на Финансиски извештаи 

 

Потребни квалификации:

ВСС-Економски факултет

Минимум 3 години искуство во областа на сметководствено и финансико работење

Комплетно познавање на сметководствени правила, прописи и книжења

Одлично познавање на англиски јазик (говорен и пишан)

Напредно користење на компјутер – MS Office пакет


Личен профил:

Поседува силни аналитички способности

Организациски способности

Комуникациски способности

Проактивност 

Мотивираност

Одговорност


Ние нудиме:

Одлични работни услови во професионалн, млад амбициозен тим 

Користење и имплементирање на напредни технолошки решенија 

Континуирана доедукација и напредување во кариерата

Определен работен однос со можност да се стекне на неопределено време

Награди и бонуси согласно перфомансисте на вработениот

Работа по воспоставени интерни стандарди, имплементација на меѓународни стандарди, соработка со странски  и домашни клиенти;   

Пријавите доставете ги на impulsi@impulsi.com.mk со назнака за Овластен сметководител, најдоцна до 18 март 2021 година.

Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
070 252 812
070 252 792

Контактирајте нé