Продажен персонал

Цел на работното место: Брзо и точно опслужување на купувачите кои ќе го посетат продажното место, за истите да бидат задоволни од услугите и станат редовни купувачи.

Одговорности:

- поздравување и пријатен пристап со секој купувач

- брзо и спретно одговарање на потребите на купувачот

- точна подготовка на посакуваните производи

- поздравување на купувачот

Работа во прва и во втора смена. Локација: Дебармаало и Аеродром.

Обезбедена влезна обука, редовна солидна плата и оброк во текот на денот. За лицата кои живеат надвор од Скопје, можност за договарање на условите за превоз.

Сите заинтересирани да пратат своја пријава со кратка биографија на impulsi@impulsi.com.mk, најдоцна до петок 13 септември 2019 година.  


Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
Факс: 02 308 39 28

Контактирајте нé