Административен асистент

За потребите на нашиот клиент EOS МАТРИХ ги бараме најдобрите кандидати за позицијата АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Кандидатот кој го бараме има: 

  ВСС/ССС

  Работно искуство минимум 1 година, 

  Можност за брза адаптација кон политиките и енергијата на компанијата

  Задолжително познавање на англиски јазик, познавање на други странски јазици ќе се смета за предност 

  Познавање на  MS Office пакетот

  Високи организациски и комуникациски вештини, почитување на рокови 

  Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи

  Самоиницијативност и посветеност на работата

  Динамичност, желба за работа и тимски дух

  Возачка дозвола Б категорија (ќе се смета за предност)

 

Нашиот Административен асистент

  Управува со телефонска централа – примање повици, и проследување на повиците

  Води архива и деловодна книга

  Задолжен е за влезна и излезна пошта 

  Прима посетители и гости и ги спроведува

  Се грижи за тековно и професионално функционирање на канцеларијата

  Организира и води евиденција на логистичка поддршка за потребите на канцеларијата

  Комуницира со надворешни соработници за потребите на компанијата

  Се вклучува во организација и поддршка на состаноци (изработка на агенди и записници)

  Грижа и набавка на потребни материјали за  тековно и професионално функционирање на канцеларијата

 

Придобивки:

  Работна околина фокусирана на развој на секој член од тимот

  Работа во интернационална компанија

  Можности за личен развој и напредување

Доколку сте заинтересирани треба да ги доставите вашите биографии најдоцна до 17.09.2021 на impulsi@impulsi.com.mk со назнака „ Оглас за административен асистент“Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
070 252 812
070 252 792

Контактирајте нé