Training Program for Certified KPI Professional

Првата сертификациска обука за поставување и мерење индикатори за учинок (Key Performance Indicators – KPI), ќе се реализира со учесници од Македонија, од страна на интернационалната организација KPI Institute во соработка со Samerimpeks Impulsi.
Програмата ќе се реализира во практичен он-лајн формат, 5 дена х 4 часа (29 јуни – 3 јули), секој ден од 08-12 часот.
Процесот завршува со испит за стекнување на сертификат.
Деталите за пријавување се во брошурата подолу.


C-KPI - Macedonia Brochure.pdf

Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
Факс: 02 308 39 28

Контактирајте нé