Имајте пријатен конфликт!

Промотивна – ексклузивна можност!

“HAVE A NICE CONFLICT” РАБОТИЛНИЦА

Скопје, 16.10.2019 (среда), 09:00 - 17:00

www.totalsdi.com; www.ps.mk

 

КАКО МОЖЕ ДА ИМАТЕ “ПРИЈАТНИ” КОНФЛИКТИ?

ДА НЕМАТЕ КОНФЛИКТИ?

 

Ве покануваме на ексклузивната работилница фокусирана на разбирање, превенирање и менаџирање на конфликт. Учесниците ќе научат како да препознаат ситуации кои може да водат кон непотребни конфликти, овозможувајќи им да си ја зголемат продуктивноста, да постигнат подобри деловни резултати и порелаксирана деловна-работна клима


HANC - NEW in MACEDONIA - October 2019.pdf

Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
Факс: 02 308 39 28

Контактирајте нé