Советување и коучинг со SDI

Обука базирана на SDI© алатките наменета за кариерни советници, обучувачи, тренери, психолози и психотерапевти, наставници

 

Дополнителни алатки во кариерното советување, коучинг и работа со клиенти

  

Научете како да ги применувате за подобро разбирање на себеси и разбирање на потребите на клиентот

 

Професионалната релацијата е многу повеќе од успешна комуникација. Таа е тесно поврзана со нашата потреба и желба дека сме прифатени и разбрани, ценети за тоа што самите го сметаме за силна страна.


Pokana SDI rabotilnica 02.10.2019.pdf

Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
Факс: 02 308 39 28

Контактирајте нé