Сертификациска програма за SDI ниво 1 и 2

Меѓународната сертификациска програма за фасилитатори/тренери за SDI методологијата (прво и второ ниво) ќе се одржи од 1-3 ноември во Скопје. Повеќе детали за истата можете да најдете во документот подолу. 

Доколку сте заинтересирани за учество, побарајте го пријавниот формулар кај biljana@impulsi.com.mk или natasa.ivanovska@ps.mk


SDI L1&L2 Nov 2018.doc

Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
Факс: 02 308 39 28

Контактирајте нé