Наши Клиенти

Со нашето долгогодишно искуство на голем број на проекти, ја заработивме довербата на некои од водечките компании во различни области и сектори.

Клиенти кои се задоволни од соработката и обуките на Самеримпекс Импулси се:

 
Aлкалоид 
 
Alliance One Macedonia – Кавадарци
 
Bosch Academy
 
Crimson Capital
 
Diners Club International Macedonia
 
EVN Македонија оддел продажба
 
LifeWatch Macedonia
 
PharmaSwiss
 
SOS детско село
 
Wabtec MZT
 
Watch ID
 
X3M Labs
 
Агенција за вработување на РМ
 
Ајсиукс Таурус
 
Алгрета – Ресен
 
Алкалоид
 
Алфа банка
 
 
Кроациа осигурување 
 
Бизник Конфедерација на Македонија
 
ЏСС Актуел
 
 
Вектор и Виатор
 
Винер осигурување
 
Вурт Мак
 
Г & ММ
 
Горење
 
Горење сервис
 
Гремекс
 
Датапонс
 
ДС Искра – Куманово
 
Дуна компјутери
 
ЕВН Македонија
 
Еконет
 
Електроелемент
 
Електрометал
 
Е-трејд
 
Еуролинк
 
Жито вардар – Велес
 
Заеднички служби на Клинички Центар, Скопје
 
Интернационална Приватна Банка АД Скопје – Капитал банка
 
КИА Моторс
 
Комфи Ангел Прилеп
 
Кореа Аутотрејд
 
 
Логинг Електроникс
 
Лотулс
 
Магнаскен
 
Македонија лек
 
Македонски Телеком
 
МАТА – обуки за креативни бизниси
 
Металец – Прилеп
 
Мобико
 
Охридска банка
 
Промедика медикал центар
 
Раде Кончар ТЕП
 
Рептил маркети
 
Република
 
Словенечко-македонски бизнис клуб
 
Спортлаиф
 
Телесмарт телеком
 
Тиквеш – Кавадарци
 
ТТК банка
 
Универзална сала
 
Хуманополос
 
Централен регистар на РМ
 
Bella

Клиенти во кои се реализирани интерни консалтинг проекти:

 
Sinlab - Adrialab
 
Wabtec MZT
 
Кетеринг Л & Л
 
Кроациа осигурување – живот
 
Tenzor  
 
Електроелемент
 
Фешн груп
 
Спортлаиф
 
TINEX

 
Alliance One Macedonia - Кавадарци
 
Електрометал
 
 
ЏС Актуел
 
Johnson Matthey
 
Isioux Taurus
 
Горење
 
Куклите на Петунија - Струга
 
Федерација на Фармери на Република Македонија
 
 
Лекарска комора на Македонија
 
Универзална сала
 
Центар за фотографија
 
CЦентрален Регистар на Република Македонија
 
Датапонс
 
ГИЦА – Охрид
 
DS Iskra – Куманово
 
DS Foods - Куманово
 
Божиновски часовници и накит  ДЕ-ТА  Комфи Ангел Прилеп
Ликом Ресен      Унипласт Струга  
Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
070 252 812
070 252 792

Контактирајте нé